Anunț de ultimă oră:

galeria de supereroi a Universității din București își lărgește echipa!


Vă prezentăm astăzi supereroii care, prin puterile lor, schimbă lumea în fiecare zi. Alătură-te lor și vino să îți dezvolți și tu puterea!

Universitatea din București este comunitatea care crede în capacitatea supereroilor și le dă forța de a acționa pentru o lume mai bună. Fie că luptă pentru o societate incluzivă și dreaptă sau că găsește soluții la cele mai complicate probleme de sănătate, fie că descoperă noi tehnologii pentru o viață mai ușoară și mai grijulie cu mediul, supereroul UniBuc este cel care folosește forța cunoașterii și a binelui.

Noi, la Universitatea din inima Bucureștiului, pregătim an de an, la cele 19 #superfacultăți, noi generații de supereroi: curajoși, corecți, luptători, deschiși spre cunoaștere și explorare, inovatori. Tu ce supererou ai vrea să fii?


Proiectul Supereroi UNIBUC reprezintă o inițiativă a Universității din București realizată în colaborare cu studenții programelor de studiu Licență Animație anul I și Licență Scenaristică-Filmologie anul III din cadrul UNATC „I.L. Caragiale” din București, cu participarea profesorilor lect. univ. dr. Iulia Rugină și drd. Radu Pop, profesor coordonator de proiect din partea UNATC conf. univ. dr. Matei Branea

La dezvoltarea proiectului Supereroi UNIBUC, inițiat de prof. univ. dr. Marian Preda, Rectorul UB, au contribuit, din partea Universității din București: prof. univ. dr. Gabriel Jderu, lect. univ. dr. Alexandru Andrășanu, lect. univ. dr. Delia Popescu, lect. univ. dr. Mircea Sava, drd. Ioan Miclea, Larisa Pîrvan, conf. univ. dr. Vasile Bercu, lect. univ. dr. Anamaria Nicola și lect. univ. dr. Constantin Vică.

Nu în ultimul rând, la conturarea poveștii Supereroilor UNIBUC au contribuit, din partea Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” București: Alexandra Pășcan, Alexia Badea, Andreea Dragomir, Carmen Dumitru, Eugen Munteanu, Ioana Mirea, Maria Sărățeanu, Petru Bojan și Teodora Turicianu, studenți Licență Animație anul I, precum și Roxana Bălăneanu, Eliana Bărbieru, Elena Călinoiu, Luci David, Iris Irodi și Cătălina Popescu, studenți Licență Scenaristică și Filmologie anul III.

Le mulțumim, pe această cale, tuturor persoanelor implicate în dezvoltarea proiectului Supereroi UNIBUC.


© Copyright 2022. Universitatea din București își rezervă drepturile de autor asupra conținutului scris, dar și asupra imaginilor afișate pe acest site. Supereroi UNIBUC este un proiect al Universității din București realizat în colaborare cu UNATC „I.L. Caragiale” din București.